PROTEINSKA BRAŠNA

english


Bademovo brašno - protein
BADEMOVO BRAŠNO - obezmašćeno, visoko proteinsko brašno od jezgra slatkog badema 100% (bogato biljnim vlaknima)


Neto količina: 200g

Transportno pakovanje: 12 kom.

Brašno od slatkog badema je čest sastojak vegetarijanske i veganske kuhinje. Pošto je veoma hranljivo, redovnom upotrebom bademovog brašna u ishrani organizam se održava u zdravoj ravnoteži. Naročito je korisno pri povećanim energetskim zahtevima organizma (trudnoća, dojenje, rast, težak fizički rad, rekonvalescencija).

Nutricionisti ga preporučuju i dijabetičarima, kao i osobama koje žele da smanje opasnost od kardiovaskularnih oboljenja. Ima veoma prijatan slatkast ukus i može se dodavati drugim vrstama brašna kod pripreme najrazličitijih vrsta peciva i poslastica. Osim toga, može se dodavati sosovima, čorbama i salatama.


Bundevino brašno - protein
BUNDEVINO BRAŠNO - obezmašćeno, visoko proteinsko brašno od semena tikve golice 100% (bogato cinkom)


Neto količina: 200g
Transportno pakovanje: 12 kom.

Brašno od semena tikve golice, specifične zelene boje, veoma je bogato cinkom koji doprinosi očuvanju imuniteta. Nutricionisti posebno preporučuju redovno korišćenje ovog brašna u ishrani radi poboljšanja pravilne funkcije prostate.

Ima odličan ukus i može se dodavati svim drugim vrstama brašna kod pripreme hleba i najrazličitijih vrsta peciva, kako zbog povećanja proteinskog, a smanjenja ugljenohidratnog udela u proizvodima, tako i zbog izuzetno dekorativne zelene boje. Takođe se može dodavati u čorbe i druga kuvana jela ili u salate.


Laneno brašno - protein
LANENO BRAŠNO - obezmašćeno brašno od semena lana 100% (bogato biljnim vlaknima)


Neto količina: 200g

Transportno pakovanje: 12 kom.

Ukoliko je laneno brašno redovan sastojak ishrane, može pomoći u očuvanju imuniteta i održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi.

Nutricionisti ga preporučuju kao pomoć pri čišćenju krvnih sudova i sprečavanju nastanka proširenih vena.

Ima odličan, orašast ukus i može se koristiti kao delimična ili potpuna zamena za pšenično brašno, u kombinaciji sa drugim vrstama brašna, kod pripreme najrazličitijih vrsta peciva i poslastica. Osim toga, može se dodavati sosovima, čorbama i salatama.



Susamovo brašno - protein
SUSAMOVO BRAŠNO - obezmašćeno brašno od semena susama 100% (bogato kalcijumom)

Neto količina: 200g
Transportno pakovanje: 12 kom.

Ukoliko je susamovo brašno redovan sastojak Vaše ishrane, može Vam pomoći u očuvanju zdravlja zuba i u ublažavanju opasnosti od osteoporoze.

Nutricionisti ga preporučuju jer povoljno deluje pri čišćenju krvnih sudova i kod regulacije povišenog holesterola u krvi.

Ima odličan, orašast ukus i može se koristiti kao delimična ili potpuna zamena za pšenično brašno, u kombinaciji sa drugim vrstama brašna, kod pripreme najrazličitijih vrsta peciva i poslastica. Osim toga, može se dodavati sosovima, čorbama i salatama.



Kokos protein u prahu
KOKOS U PRAHU - obezmašćen, visoko proteinski prah od kopre kokosovog oraha 100% (bogato biljnim vlaknima)


Neto količina: 200g
Transportno pakovanje: 12 kom.

Ovaj proizvod egzotičnog mirisa i blago slatkastog ukusa karakterističnog za kokos, sadrži značajne količine proteina i prehrambenih vlakana.

Predstavlja veoma zdravu alternativu ili dodatak različitim vrstama brašna (do 20%), posebno prilikom pripreme slatkih testa i različitih poslastica. Može se koristiti i za paniranje piletine, ribe i sl., umesto ili u kombinaciji sa raznim vrstama brašna. Fantastičan je dodatak različitim kašama, muslijima, grizu i napicima, smesama i filovima za kolače.

Jedna kašika kokosovog praha daće kaši ili musliju egzotičan ukus kokosa i prijatnu gustinu. Može se koristiti kao sastojak vegetarijanske i veganske kuhinje.

Priprema obezmašćenog kokosovog mleka: jednu supenu kašiku kokosovog praha razmutiti u 3dl vrele vode. Ostaviti da se potpuno ohladi, a zatim procediti. Ovako dobijeno obezmašćeno kokosovo mleko možete piti toplo, rashlađeno ili dodavati u različite milk šejkove i koktele, kao i u tople napitke (kafa, čaj, topla čokolada).

____________________________________________________________________________________

NAPOMENA: U opisima proizvoda se trudimo da budemo što tačniji i precizniji. Ipak, ne možemo garantovati za apsolutnu tačnost svake informacije. 

Za probleme sa zdravljem obratite se svome lekaru ili nutricionisti.

NAŠA ROBNA MARKA

nasa robna marka

KATALOG PROIZVODA

katalog

TRAŽITE POSAO?

zaposlenje

LUČAR VIDEO

video prezentacija

RIBNJAK LUČAR VIDEO

Ribnjak Lučar - aktuelna ponuda

SME SRBIJA 2022

SME Srbija 2022

ZLATNA IZVRSNOST 2019.

Zlatna izvrsnost 2019

COMPANY WALL 2018

Biznis partner 2018

BIZNIS PARTNER 2018

Biznis partner 2018


pdf PREUZMITE ID OBRAZAC

NOVI BIZNIS?

novi biznis

Razmišljate o novom biznisu? Niste sigurni čime biste se bavili? Otvorite prodavnicu zdrave hrane! Nekoliko korisnih saveta

Korisnički servis

NISTE ZADOVOLJNI?

niste zadovoljni

Imate prodavnicu zdrave hrane, ali niste zadovoljni kako Vam posao napreduje, dođite kod nas!

Korisnički servis

SARADNJA?

saradnja

Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakav vid saradnje u oblasti  zdrave hrane, posetite nas!

Korisnički servis

Sajt www.lucardoo.co.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.